Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1813049
Sist endret:
4. juni 2020 16:26
Resultat
Rapport
2020
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzymes 4-α-D-{(1->4)-α-D-glucano}trehalose trehalohydrolase and (1->4)-α-D-glucan 1-α-D-glucosylmutase activities from the Gryllotalpicola ginsengisoli strain S34
Vittorio Silano
José Manuel Barat Baviera
Claudia Bolognesi
Pier Sandro Cocconcelli
Riccardo Crebelli
David Michael Gott
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
European Food Safety Authority
Serie
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 5/6042
Antall sider: 11
Open Access
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Bioteknologi
- Fagområde: Realfag og teknologi
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzymes 4-α-D-{(1->4)-α-D-glucano}trehalose trehalohydrolase and (1->4)-α-D-glucan 1-α-D-glucosylmutase activities from the Gryllotalpicola ginsengisoli strain S34
Bidragsytere
Bidragsytere
Vittorio Silano
Forfatter
José Manuel Barat Baviera
Forfatter
Claudia Bolognesi
Forfatter
Pier Sandro Cocconcelli
Forfatter
Riccardo Crebelli
Forfatter
1
-
5
av
24
|
Neste
|
Siste »