Cristin-resultat-ID: 1820857
Sist endret: 29. juli 2020 11:33
Resultat
Rapport
2020

Sluttrapport: Kartlegging av mengder og årsaker til matsvinn i sjømatnæringen

Bidragsytere:
  • Ana Karina Carvajal
  • Magnus Stoud Myhre
  • Shraddha Mehta
  • Jonatan Sjølund Dyrstad og
  • Jannicke Remme

Utgiver/serie

Utgiver

SINTEF Ocean

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 35
ISBN: 978-82-14-06509-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Miljøteknologi og industriell økologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sluttrapport: Kartlegging av mengder og årsaker til matsvinn i sjømatnæringen

Bidragsytere

Ana Karina Carvajal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean

Magnus Stoud Myhre

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean

Shraddha Mehta

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean

Jonatan Sjølund Dyrstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for teknisk kybernetikk ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Jannicke Remme

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømatteknologi ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 5