Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1821177
Sist endret:
12. februar 2021 13:58
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020
A ranking method of chemical substances in foods for prioritisation of monitoring, based on health risk and knowledge gaps
Gro Haarklou Mathisen
Jan Alexander
Christiane Kruse Fæste
Trine Husøy
Helle Katrine Knutsen
Robin Ørnsrud
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Food Research International
ISSN 0963-9969
e-ISSN 1873-7145
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 137
Sider: 1 - 13
Artikkelnummer: 109499
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.foodres.2020.109499
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2682801
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85088154388
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
A ranking method of chemical substances in foods for prioritisation of monitoring, based on health risk and knowledge gaps
Bidragsytere
Bidragsytere
Gro Haarklou Mathisen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Jan Alexander
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Christiane Kruse Fæste
Forfatter
ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Trine Husøy
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
Helle Katrine Knutsen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1
-
5
av
7
|
Neste
|
Siste »