Cristin-resultat-ID: 1821177
Sist endret: 6. oktober 2020 11:05
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

A ranking method of chemical substances in foods for prioritisation of monitoring, based on health risk and knowledge gaps

Bidragsytere:
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Jan Alexander
  • Christiane Kruse Fæste
  • Trine Husøy
  • Helle Katrine Knutsen
  • Robin Ørnsrud
  • mfl.

Tidsskrift

Food Research International
ISSN 0963-9969
e-ISSN 1873-7145
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 137
Sider: 1 - 13
Artikkelnummer: 10949
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85088154388

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A ranking method of chemical substances in foods for prioritisation of monitoring, based on health risk and knowledge gaps

Bidragsytere

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Christiane Kruse Fæste

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskningsgruppe toksinologi ved Veterinærinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Trine Husøy

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Helle Katrine Knutsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »