Cristin-resultat-ID: 1841028
Sist endret: 14. februar 2021, 15:11
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Dietary changes in early-stage breast cancer patients from pre-surgery and over the 12 months post-surgery

Bidragsytere:
  • Sonja Hjellegjerde Brunvoll
  • Inger Thune
  • Gro Falkener Bertheussen
  • Frøydis Nyborg Fjeldheim
  • Vidar Gordon Flote
  • Hanne Frydenberg
  • mfl.

Tidsskrift

British Journal of Nutrition
ISSN 0007-1145
e-ISSN 1475-2662
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 125
Hefte: 2
Sider: 172 - 182
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85092189114

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Dietary changes in early-stage breast cancer patients from pre-surgery and over the 12 months post-surgery

Bidragsytere

Sonja Hjellegjerde Brunvoll

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kreftbehandling ved Oslo universitetssykehus HF
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo

Inger Thune

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forskning IKM ved UiT Norges arktiske universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kreftbehandling ved Oslo universitetssykehus HF

Gro Falkener Bertheussen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Klinikk for fysikalsk medisin og rehabilitering ved St. Olavs Hospital HF
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for nevromedisin og bevegelsesvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Frøydis Nyborg Fjeldheim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kreftbehandling ved Oslo universitetssykehus HF

Vidar Gordon Flote

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for kreftbehandling ved Oslo universitetssykehus HF
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »