Cristin-resultat-ID: 1842183
Sist endret: 26. oktober 2020, 11:41
Resultat
Rapport
2020

Fiber i vegetabilske ingredienser

Bidragsytere:
  • Tor-Arne Krakeli

Utgiver/serie

Utgiver

Nofima AS

Serie

Nofima rapportserie
ISSN 1890-579X

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Hefte: 38/2020
Antall sider: 18
ISBN: 978-82-8296-655-9
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Fiber i vegetabilske ingredienser

Sammendrag

På bakgrunn av utfordringer med finmalte vegetabilske ingredienser har det blitt gjennomført en optimalisering av metoden A 104 ANKOM fiber med fokus på disse prøvetypene. Denne optimaliseringen innebærer en endring i vasketrinnene på den automatiserte fiberanalysatoren ANKOM2000.

Tittel

Fiber in plant-based ingredients

Sammendrag

Based on challenges with fine grinded plant-based ingredients, an optimalization in the method A 104 ANKOM fiber has been carried out with focus on these products. This optimalization involves a change in the washing steps in the automated fiber analyzer ANKOM2000.

Bidragsytere

Tor-Arne Krakeli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved BioLab ved NOFIMA
1 - 1 av 1