Cristin-resultat-ID: 1844299
Sist endret: 2. november 2020, 18:50
Resultat
Rapport
2020

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Bacillus amyloliquefaciens strain DP-Czb53

Bidragsytere:
  • Vittorio Silano
  • José Manuel Barat Baviera
  • Claudia Bolognesi
  • Pier Sandro Cocconcelli
  • Riccardo Crebelli
  • David Michael Gott
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

European Food Safety Authority

Serie

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 10/6185
Antall sider: 11
Open Access

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Biovitenskap
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the safety evaluation of the food enzyme α-amylase from the genetically modified Bacillus amyloliquefaciens strain DP-Czb53

Bidragsytere

Vittorio Silano

  • Tilknyttet:
    Forfatter

José Manuel Barat Baviera

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Claudia Bolognesi

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Pier Sandro Cocconcelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Riccardo Crebelli

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 22 | Neste | Siste »