Cristin-resultat-ID: 1844561
Sist endret: 1. mars 2021, 12:38
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Improved control of Listeria monocytogenes during storage of raw salmon by treatment with the fermentate Verdad N6 and nisin

Bidragsytere:
  • Even Heir
  • Lars Erik Solberg
  • Mats Carlehög
  • Birgitte Moen
  • Merete Rusås Jensen og
  • Askild Lorentz Holck

Tidsskrift

International journal of food microbiology
ISSN 0168-1605
e-ISSN 1879-3460
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2020
Volum: 336
Artikkelnummer: e108895
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85092691870

Klassifisering

Emneord

Matsikkerthet • Matkvalitet • Fermentate

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Improved control of Listeria monocytogenes during storage of raw salmon by treatment with the fermentate Verdad N6 and nisin

Bidragsytere

Even Heir

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Lars Erik Solberg

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Råvare og prosess ved NOFIMA

Mats Carlehög

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Birgitte Moen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA

Merete Rusås Jensen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Trygg og holdbar mat ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »