Cristin-resultat-ID: 1844577
Sist endret: 4. desember 2020, 14:55
Resultat
Populærvitenskapelig bok
2020

12th International Conference on Life Cycle Assessment of Food (LCAFood2020)

Bidragsytere:
  • Ulrike Eberle
  • Sergiy Smetana og
  • Ulrike Bos

Utgiver/serie

Utgiver

German Institute of Food Technologies (DIL), Quakenbrück, Germany

Om resultatet

Populærvitenskapelig bok
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 882
ISBN: 978-82-17-00598-8

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

12th International Conference on Life Cycle Assessment of Food (LCAFood2020)

Bidragsytere

Ulrike Eberle

  • Tilknyttet:
    Redaksjonskommisjon

Sergiy Smetana

  • Tilknyttet:
    Redaksjonskommisjon

Ulrike Bos

  • Tilknyttet:
    Redaksjonskommisjon
1 - 3 av 3

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Huge variation of environmental performance on dairy farms in Central Norway.

Koesling, Matthias; Steinshamn, Håvard. 2020, NIBIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Environmental performance of insect protein for fish feed.

Modahl, Ingunn Saur; Brekke, Andreas. 2020, ØSTFORSKVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Environmental performance of protein from wood compared to other protein sources.

Brekke, Andreas; Soldal, Ellen; Modahl, Ingunn Saur; Johnsen, Fredrik Moltu; Valente, Clara. 2020, ØSTFORSKVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

The consistency of protein sources’ environmental performance across LCI data sources and impact assessment methods?

Brekke, Andreas; Soldal, Ellen; Johnsen, Fredrik Moltu. 2020, ØSTFORSKVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 5 av 5