Cristin-resultat-ID: 1846830
Sist endret: 1. juli 2021, 11:30
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

Children’s Food Choices during Kindergarten Meals

Bidragsytere:
  • Hege Wergedahl
  • Eldbjørg Fossgard
  • Eli Kristin Aadland og
  • Asle Holthe

Bok

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 138 - 161
ISBN:
  • 978-90-04-44566-6

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Pedagogikk og utdanning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Children’s Food Choices during Kindergarten Meals

Bidragsytere

Hege Wergedahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Eldbjørg Fossgard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fakultet for lærarutdanning, kultur og idrett ved Høgskulen på Vestlandet
Aktiv cristin-person

Eli Kristin Aadland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet

Asle Holthe

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
1 - 4 av 4

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Childhood Cultures in Transformation 30 Years of the UN Convention on the Rights of the Child in Action towards Sustainability .

Ødegaard, Elin Eriksen; Borgen, Jorunn Spord. 2021, Brill|Sense. USN, HVLVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1