Cristin-resultat-ID: 1847537
Sist endret: 3. desember 2020 14:56
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2020

Risk-Averse Food Recommendation Using Bayesian Feedforward Neural Networks for Patients with Type 1 Diabetes Doing Physical Activities

Bidragsytere:
  • Phuong Ngo
  • Miguel Angel Tejedor Hernandez
  • Maryam Tayefi
  • Taridzo Chomutare og
  • Fred Godtliebsen

Tidsskrift

Applied Sciences
ISSN 2076-3417
e-ISSN 2076-3417
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 10
Hefte: 22
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85096060905

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk-Averse Food Recommendation Using Bayesian Feedforward Neural Networks for Patients with Type 1 Diabetes Doing Physical Activities

Bidragsytere

Phuong Ngo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonalt senter for e-helseforskning ved Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Miguel Angel Tejedor Hernandez

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for informatikk ved UiT Norges arktiske universitet

Maryam Tayefi

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonalt senter for e-helseforskning ved Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Taridzo Chomutare

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonalt senter for e-helseforskning ved Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Fred Godtliebsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for matematikk og statistikk ved UiT Norges arktiske universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Nasjonalt senter for e-helseforskning ved Universitetssykehuset Nord-Norge HF
1 - 5 av 5