Cristin-resultat-ID: 1858971
Sist endret: 7. juli 2021, 09:57
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Characterization of Bacillus cereus sensu lato isolates from milk for consumption; phylogenetic identity, potential for spoilage and disease

Bidragsytere:
  • Davide Porcellato
  • Siv Borghild Skeie
  • Hilde Mellegård
  • Marte Monshaugen
  • Stine Göransson Aanrud
  • Bjørn-Arne Lindstedt
  • mfl.

Tidsskrift

Food Microbiology
ISSN 0740-0020
e-ISSN 1095-9998
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 93
Artikkelnummer: 103604

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85089742835

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Characterization of Bacillus cereus sensu lato isolates from milk for consumption; phylogenetic identity, potential for spoilage and disease

Bidragsytere

Davide Porcellato

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Hilde Mellegård

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bioteknologinemnda

Marte Monshaugen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for prekliniske fag og patologi ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Stine Göransson Aanrud

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »