Cristin-resultat-ID: 1861226
Sist endret: 1. februar 2021 13:55
Resultat
Sammendrag/abstract
2020

Risk assessments of aspartame, acesulfame K, sucralose and benzoic acid from soft drinks, "saft", nectar and flavoured water

Bidragsytere:
  • Inger-Lise Steffensen
  • Jan Alexander
  • Mona-Lise Binderud
  • Ellen Merete Bruzell
  • Knut Helkås Dahl
  • Berit Granum
  • mfl.

Tidsskrift

European Journal of Nutrition and Food Safety
ISSN 2347-5641
e-ISSN 2347-5641
NVI-nivå 0

Om resultatet

Sammendrag/abstract
Publiseringsår: 2020
Volum: 12
Hefte: 8
Sider: 66 - 68

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessments of aspartame, acesulfame K, sucralose and benzoic acid from soft drinks, "saft", nectar and flavoured water

Bidragsytere

Inger-Lise Karin Steffensen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Inger-Lise Steffensen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø ved Folkehelseinstituttet

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Smittevern, miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Mona-Lise Binderud

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Ellen Merete Bruzell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NIOM - Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer

Knut Helkås Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »