Cristin-resultat-ID: 1868991
Sist endret: 8. juli 2021, 09:01
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones

Bidragsytere:
  • Silje Steinsholm
  • Åge Oterhals
  • Jarl Underhaug og
  • Tone Aspevik

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2020
Trykket: 2021
Volum: 10
Hefte: 1
Sider: 1 - 13
Artikkelnummer: 38
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85103070667

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones

Bidragsytere

Silje Steinsholm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Jarl Underhaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen

Tone Aspevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 4 av 4