Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1871279
Sist endret:
14. januar 2021, 12:21
Resultat
Vitenskapelig foredrag
2020
NIR Spectroscopic Techniques for Quality and Process Control in the Meat Industry
Jens Petter Wold
og
Atle Løvland
Presentasjon
Presentasjon
Navn på arrangementet: International Conference on Meat Science and Technology
Dato fra:
2. august 2020
Dato til:
7. august 2020
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig foredrag
Publiseringsår: 2020
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
NIR Spectroscopic Techniques for Quality and Process Control in the Meat Industry
Bidragsytere
Bidragsytere
Jens Petter Wold
Forfatter
ved Råvare og prosess ved NOFIMA
Atle Løvland
Forfatter
ved Nortura BA
1
-
2
av
2