Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1875320
Sist endret:
20. januar 2021 14:34
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020
Scientific Opinion on the risk to human health related to the presence of perfluoroalkyl substances in food
Dieter Schrenk
Margherita Bignami
Laurent Bodin
James Kevin Chipman
Jesús del Mazo
Bettina Grasl-Kraupp
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 18
Hefte: 9
Sider: 1 - 391
Artikkelnummer: 6223
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2020.6223
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on the risk to human health related to the presence of perfluoroalkyl substances in food
Bidragsytere
Bidragsytere
Dieter Schrenk
Forfatter
Margherita Bignami
Forfatter
Laurent Bodin
Forfatter
James Kevin Chipman
Forfatter
Jesús del Mazo
Forfatter
1
-
5
av
30
|
Neste
|
Siste »