Cristin-resultat-ID: 1875320
Sist endret: 20. januar 2021 14:34
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Scientific Opinion on the risk to human health related to the presence of perfluoroalkyl substances in food

Bidragsytere:
  • Dieter Schrenk
  • Margherita Bignami
  • Laurent Bodin
  • James Kevin Chipman
  • Jesús del Mazo
  • Bettina Grasl-Kraupp
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 18
Hefte: 9
Sider: 1 - 391
Artikkelnummer: 6223
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the risk to human health related to the presence of perfluoroalkyl substances in food

Bidragsytere

Dieter Schrenk

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Margherita Bignami

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Laurent Bodin

  • Tilknyttet:
    Forfatter

James Kevin Chipman

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jesús del Mazo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 30 | Neste | Siste »