Cristin-resultat-ID: 1886314
Sist endret: 3. februar 2021 13:16
Resultat
Fagartikkel
2020

Risk assessment of D-Ribose (revised). Opinion of the Panel Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Jan Alexander
  • Berit Brunstad Granum
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Ellen Bruzell
  • Camilla Svendsen og
  • Trine Husøy

Tidsskrift

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 2020:11
Sider: 1 - 24

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Allmennmedisin • Biokjemi • Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag • Helsefag • Basale biofag

Emneord

Helseeffekter • Kosttilskudd • Risikovurdering

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Risk assessment of D-Ribose (revised). Opinion of the Panel Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Berit Brunstad Granum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Ellen Bruzell

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NIOM - Nordisk Institutt for Odontologiske Materialer
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Camilla Svendsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »