Cristin-resultat-ID: 1886374
Sist endret: 22. mars 2021 09:43
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

A scoping review of systematic reviews on environmental effects of sunscreen ingredients. Scientific Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Camilla Svendsen
  • Maria Gulbrandsen Asmyhr
  • Eva Marie-Louise Denison
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Jens Rohloff
  • mfl.

Tidsskrift

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 2020:14
Sider: 1 - 68
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Matematikk og naturvitenskap • Miljøkjemi, naturmiljøkjemi • Helsefag • Andre helsefag

Emneord

Miljøeffekter • Solbeskyttende midler / solfaktor • Systematisk litteratursøk • Evidensbasert kunnskapsoppsummering • Scoping review

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A scoping review of systematic reviews on environmental effects of sunscreen ingredients. Scientific Opinion of the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Camilla Svendsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Aktiv cristin-person

Maria Gulbrandsen Asmyhr

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Eva Marie-Louise Denison

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for vurdering av tiltak ved Folkehelseinstituttet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 13 | Neste | Siste »