Cristin-resultat-ID: 1886401
Sist endret: 4. februar 2021 09:48
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Scientific Opinion on the re-evaluation of lecithins (E 322) as a food additive in foods for infants below 16 weeks of age and follow-up of its re-evaluation as food additive for uses in foods for all population groups

Bidragsytere:
  • Maged Younes
  • Gabriele Aquilina
  • Laurence Castle
  • Karl-Heinz Engel
  • Paul Fowler
  • Maria Jose Frutos Fernandez
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 18
Hefte: 11
Sider: 1 - 37
Artikkelnummer: 6266
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on the re-evaluation of lecithins (E 322) as a food additive in foods for infants below 16 weeks of age and follow-up of its re-evaluation as food additive for uses in foods for all population groups

Bidragsytere

Maged Younes

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Gabriele Aquilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Laurence Castle

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Karl-Heinz Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Paul Fowler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
1 - 5 av 24 | Neste | Siste »