Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1886402
Sist endret:
23. februar 2021 18:21
Resultat
Rapport
2020
Protocol and description of literature searches for the risk-benefit assessment of fish in the Norwegian diet. The Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Lene Frost Andersen
Paula Berstad
Monica Hauger Carlsen
Lisbeth Jane Dahl
Anders Goksøyr
Helle Katrine Knutsen
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
The Norwegian Scientific Committee for Food Safety
NVI-nivå 0
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 65
ISBN: 978-82-8259-335-9
Open Access
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-82-8259-335-9
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2728317
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Matematikk og naturvitenskap • Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag • Miljøkjemi, naturmiljøkjemi • Ernæring • Andre helsefag
Emneord
Metodikk • Risikovurdering • Nyttevurderinger
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Ernæring
- Fagområde: Medisin og helsefag
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Protocol and description of literature searches for the risk-benefit assessment of fish in the Norwegian diet. The Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
Bidragsytere
Bidragsytere
Lene Frost Andersen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo
Paula Berstad
Forfatter
ved Kreftregisteret - Institutt for populasjonsbasert kreftforskning
Monica Hauger Carlsen
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Forfatter
ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
Lisbeth Jane Dahl
Forfatter
ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
Forfatter
ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Anders Goksøyr
Forfatter
ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Bergen
1
-
5
av
32
|
Neste
|
Siste »