Cristin-resultat-ID: 1886402
Sist endret: 23. februar 2021 18:21
Resultat
Rapport
2020

Protocol and description of literature searches for the risk-benefit assessment of fish in the Norwegian diet. The Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Lene Frost Andersen
  • Paula Berstad
  • Monica Hauger Carlsen
  • Lisbeth Jane Dahl
  • Anders Goksøyr
  • Helle Katrine Knutsen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

The Norwegian Scientific Committee for Food Safety
NVI-nivå 0

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 65
ISBN: 978-82-8259-335-9
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Matematikk og naturvitenskap • Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag • Miljøkjemi, naturmiljøkjemi • Ernæring • Andre helsefag

Emneord

Metodikk • Risikovurdering • Nyttevurderinger

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Ernæring
- Fagområde: Medisin og helsefag

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Protocol and description of literature searches for the risk-benefit assessment of fish in the Norwegian diet. The Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Lene Frost Andersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for medisinske basalfag ved Universitetet i Oslo

Paula Berstad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kreftregisteret - Institutt for populasjonsbasert kreftforskning

Monica Hauger Carlsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Seksjon for ernæringsepidemiologi ved Universitetet i Oslo
Aktiv cristin-person

Lisbeth Jane Dahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sjømat og ernæring ved Havforskningsinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Anders Goksøyr

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for biovitenskap ved Universitetet i Bergen
1 - 5 av 32 | Neste | Siste »