Cristin-resultat-ID: 1886601
Sist endret: 9. august 2021, 11:14
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Consumer Preference Testing of Boiled Sweetpotato Using Crowdsourced Citizen Science in Ghana and Uganda

Bidragsytere:
  • Mukani Moyo
  • Reuben Ssali
  • Sam Namanda
  • Mariam Nakitto
  • Eric K. Dery
  • Daniel Akansake
  • mfl.

Tidsskrift

Frontiers in Sustainable Food Systems
ISSN 2571-581X
e-ISSN 2571-581X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85101075729

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Consumer Preference Testing of Boiled Sweetpotato Using Crowdsourced Citizen Science in Ghana and Uganda

Bidragsytere

Mukani Moyo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kenya

Reuben Ssali

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ghana

Sam Namanda

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Uganda

Mariam Nakitto

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Uganda

Eric K. Dery

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ghana
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »