Cristin-resultat-ID: 1886606
Sist endret: 24. mars 2021 17:01
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Opinion on the re-evaluation of starch sodium octenyl succinate (E 1450) as a food additive in foods for infants below 16 weeks of age and the follow-up of its re-evaluation as a food additive for uses in foods for all population groups

Bidragsytere:
  • Maged Younes
  • Gabriele Aquilina
  • Laurence Castle
  • Karl-Heinz Engel
  • Paul Fowler
  • Maria Jose Frutos Fernandez
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 8
Artikkelnummer: e05874
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Opinion on the re-evaluation of starch sodium octenyl succinate (E 1450) as a food additive in foods for infants below 16 weeks of age and the follow-up of its re-evaluation as a food additive for uses in foods for all population groups

Bidragsytere

Maged Younes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tyskland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveits
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland

Gabriele Aquilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Istituto Superiore di Sanità

Laurence Castle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland

Karl-Heinz Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität München

Paul Fowler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Aberdeen
1 - 5 av 26 | Neste | Siste »