Cristin-resultat-ID: 1886679
Sist endret: 24. mars 2021 17:04
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 91,Revision 3 (FGE.91Rev3): consideration of aliphatic, aromatic and a,b-unsaturated sulfides and thiols evaluated by JECFA(53rd, 61st, 68th and 76th meetings), structurally related to substances in FGE.08Rev5

Bidragsytere:
  • Maged Younes
  • Gabriele Aquilina
  • Laurence Castle
  • Karl-Heinz Engel
  • Paul Fowler
  • Maria Jose Frutos Fernandez
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Volum: 18
Hefte: 6
Artikkelnummer: e06154
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 91,Revision 3 (FGE.91Rev3): consideration of aliphatic, aromatic and a,b-unsaturated sulfides and thiols evaluated by JECFA(53rd, 61st, 68th and 76th meetings), structurally related to substances in FGE.08Rev5

Bidragsytere

Maged Younes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveits
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tyskland

Gabriele Aquilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Istituto Superiore di Sanità

Laurence Castle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland

Karl-Heinz Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität München

Paul Fowler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Aberdeen
1 - 5 av 27 | Neste | Siste »