Cristin-resultat-ID: 1887025
Sist endret: 24. mars 2021 17:07
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 72, Revision 2 (FGE.72Rev2): consideration of aliphatic, branched‐chain saturated and unsaturated alcohols, aldehydes, acids and related esters evaluated by JECFA (61st, 68th and 69th meetings) and structurally related to flavouring substances in FGE.05Rev3

Bidragsytere:
  • Maged Younes
  • Gabriele Aquilina
  • Laurence Castle
  • Karl-Heinz Engel
  • Paul Fowler
  • Maria Jose Frutos Fernandez
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 18
Hefte: 2
Sider: 1 - 36
Artikkelnummer: e06029
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 72, Revision 2 (FGE.72Rev2): consideration of aliphatic, branched‐chain saturated and unsaturated alcohols, aldehydes, acids and related esters evaluated by JECFA (61st, 68th and 69th meetings) and structurally related to flavouring substances in FGE.05Rev3

Bidragsytere

Maged Younes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveits
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tyskland

Gabriele Aquilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Istituto Superiore di Sanità

Laurence Castle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland

Karl-Heinz Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität München

Paul Fowler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Aberdeen
1 - 5 av 24 | Neste | Siste »