Cristin-resultat-ID: 1887060
Sist endret: 24. mars 2021 17:08
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 61 Revision 2 (FGE.61Rev2): consideration of aliphatic acetals evaluated by JECFA (57th, 63rd and 68th meetings) structurally related to acetals evaluated by EFSA in FGE.03Rev2

Bidragsytere:
  • Maged Younes
  • Gabriele Aquilina
  • Laurence Castle
  • Karl-Heinz Engel
  • Paul Fowler
  • Fernandez Maria Jose Frutos
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 18
Hefte: 1
Artikkelnummer: e05923
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 61 Revision 2 (FGE.61Rev2): consideration of aliphatic acetals evaluated by JECFA (57th, 63rd and 68th meetings) structurally related to acetals evaluated by EFSA in FGE.03Rev2

Bidragsytere

Maged Younes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tyskland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveits

Gabriele Aquilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Istituto Superiore di Sanità

Laurence Castle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland

Karl-Heinz Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität München

Paul Fowler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Aberdeen
1 - 5 av 25 | Neste | Siste »