Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1887174
Sist endret:
24. mars 2021, 12:19
NVI-rapporteringsår:
2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020
Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 71 Revision 1 (FGE.71Rev1): consideration of aliphatic, linear, α,β‐unsaturated alcohols, aldehydes, carboxylic acids, and related esters evaluated by JECFA (63rd and 69th meeting) structurally related to flavouring substances evaluated in FGE.05Rev3
Maged Younes
Gabriele Aquilina
Laurence Castle
Karl-Heinz Engel
Paul Fowler
Maria Jose Frutos Fernandez
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Trykket: 2020
Volum: 18
Hefte: 1
Sider: 1 - 44
Artikkelnummer: e05924
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2020.5924
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2734961
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Scientific Opinion on Flavouring Group Evaluation 71 Revision 1 (FGE.71Rev1): consideration of aliphatic, linear, α,β‐unsaturated alcohols, aldehydes, carboxylic acids, and related esters evaluated by JECFA (63rd and 69th meeting) structurally related to flavouring substances evaluated in FGE.05Rev3
Bidragsytere
Bidragsytere
Maged Younes
Forfatter
ved Tyskland
Forfatter
ved Sveits
Forfatter
ved Storbritannia og Nord-Irland
Gabriele Aquilina
Forfatter
ved Istituto Superiore di Sanità
Laurence Castle
Forfatter
ved Storbritannia og Nord-Irland
Karl-Heinz Engel
Forfatter
ved Technische Universität München
Paul Fowler
Forfatter
ved University of Aberdeen
1
-
5
av
24
|
Neste
|
Siste »