Cristin-resultat-ID: 1887432
Sist endret: 14. juli 2021, 16:42
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Sensory and physicochemical quality characteristics of Haddock fish cake enriched with atlantic mackerel

Bidragsytere:
  • Janna Cropotova
  • Revilija Mozuraityte
  • Inger Beate Standal
  • Olga Szulecka
  • Tomasz Kulikowsk
  • Adam Mytlewski
  • mfl.

Tidsskrift

Food technology and biotechnology
ISSN 1330-9862
e-ISSN 1334-2606
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2021
Volum: 59
Hefte: 1
Sider: 1 - 12
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85104987270

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Sensory and physicochemical quality characteristics of Haddock fish cake enriched with atlantic mackerel

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Janna Cropotova

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Revilija Mozuraityte

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Inger Beate Standal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean

Olga Szulecka

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved National Marine Fisheries Research Institute

Tomasz Kulikowsk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved National Marine Fisheries Research Institute
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »