Cristin-resultat-ID: 1888766
Sist endret: 11. februar 2021, 10:38
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2020

The consistency of protein sources’ environmental performance across LCI data sources and impact assessment methods?

Bidragsytere:
  • Andreas Brekke
  • Ellen Soldal og
  • Fredrik Moltu Johnsen

Bok

12th International Conference on Life Cycle Assessment of Food (LCAFood2020)
ISBN:
  • 978-82-17-00598-8

Utgiver

German Institute of Food Technologies (DIL), Quakenbrück, Germany

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2020
ISBN:
  • 978-82-17-00598-8

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig naturvitenskap og medisin
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The consistency of protein sources’ environmental performance across LCI data sources and impact assessment methods?

Bidragsytere

Andreas Brekke

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Ellen Soldal

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning

Fredrik Moltu Johnsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved NORSUS: Norsk institutt for bærekraftsforskning
1 - 3 av 3

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

12th International Conference on Life Cycle Assessment of Food (LCAFood2020).

Eberle, Ulrike; Smetana, Sergiy; Bos, Ulrike. 2020, Populærvitenskapelig bok
1 - 1 av 1