Cristin-resultat-ID: 1889682
Sist endret: 22. mars 2021, 09:42
NVI-rapporteringsår: 2020
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2020

Benefit and risk assessment of iodization of household salt and salt used in bread and bakery products. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Sigrun Henjum
  • Anne Lise Brantsæter
  • Kristin Holvik
  • Inger Therese Laugsand Lillegaard
  • Bente Mangschou
  • Christine Louise Parr
  • mfl.

Tidsskrift

VKM Report
ISSN 2535-4019
e-ISSN 2535-4019
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2020
Publisert online: 2020
Volum: 2020
Hefte: 5
Sider: 1 - 312
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag • Ernæring

Emneord

Risikovurdering • Nyttevurderinger • Ernæring / nutrisjon • Jod-forbindelser

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Benefit and risk assessment of iodization of household salt and salt used in bread and bakery products. Scientific opinion of the Panel on Nutrition, Dietetic Products, Novel Food and Allergy of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Sigrun Henjum

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid ved OsloMet - storbyuniversitetet

Anne Lise Brantsæter

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Aktiv cristin-person

Kristin Holvik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fysisk helse og aldring ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Inger Therese Laugsand Lillegaard

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Bente Mangschou

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 14 | Neste | Siste »