Cristin-resultat-ID: 1890065
Sist endret: 15. februar 2021 19:44
Resultat
Rapport
2020

Protocol for a scoping review of systematic reviews on environmental effects of sunscreen ingredients. From the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Camilla Svendsen
  • Maria Gulbrandsen Asmyhr
  • Eva Marie-Louise Denison
  • Tove Gulbrandsen Devold
  • Gro Haarklou Mathisen
  • Jens Rohloff
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 15
ISBN: 978-82-8259-340-3
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Miljøteknologi • Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag

Emneord

Review • Metodikk • systematisk litteraturgjennomgang • Miljøeffekter • Solbeskyttende midler / solfaktor • Systematiske litteratursøk • Miljørisiko • Scoping review • UV-stråling • Systematiske oversikter • Forurensing

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Miljøteknologi og industriell økologi
- Fagområde: Realfag og teknologi

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Protocol for a scoping review of systematic reviews on environmental effects of sunscreen ingredients. From the Panel on Food Additives, Flavourings, Processing Aids, Materials in Contact with Food, and Cosmetics of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Camilla Svendsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for smittevern og beredskap ved Folkehelseinstituttet
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
Aktiv cristin-person

Maria Gulbrandsen Asmyhr

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø

Eva Marie-Louise Denison

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for vurdering av tiltak ved Folkehelseinstituttet

Tove Gulbrandsen Devold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Gro Haarklou Mathisen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
1 - 5 av 12 | Neste | Siste »