Cristin-resultat-ID: 1890087
Sist endret: 15. februar 2021, 19:51
Resultat
Rapport
2020

Protocol for risk assessment of “other substances”. The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere:
  • Jan Alexander
  • Johanna Eva Bodin
  • Ida Henriette Caspersen
  • Nur Duale
  • Åshild Krogdahl
  • Gro Haarklou Mathisen
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2020
Antall sider: 28
ISBN: 978-82-8259-350-2
Open Access

Klassifisering

Vitenskapsdisipliner

Basale medisinske, odontologiske og veterinærmedisinske fag • Andre klinisk medisinske fag • Ernæring • Andre helsefag

Emneord

Energikilder • Antioksidanter • Toksikologi • Fettsyrer • Kosttilskudd • Risikovurdering • Aminosyrer • Koenzymer • Drikkevarer

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Ernæring
- Fagområde: Medisin og helsefag

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Protocol for risk assessment of “other substances”. The Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Bidragsytere

Jan Alexander

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Johanna Eva Bodin

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for metodeutvikling og analyse ved Folkehelseinstituttet

Ida Henriette Caspersen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for fruktbarhet og helse ved Folkehelseinstituttet

Nur Duale

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Avdeling for miljø og helse ved Folkehelseinstituttet

Åshild Krogdahl

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Vitenskapskomiteen for mat og miljø
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »