Cristin-resultat-ID: 1894320
Sist endret: 23. mars 2021 15:09
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion

Bidragsytere:
  • Cátia Saldanha do Carmo
  • Svein Halvor Knutsen
  • Giulia Sofia Malizia
  • Dessev Tzvetelin
  • Alexia Geny
  • Hanne Zobel
  • mfl.

Tidsskrift

Future Foods
ISSN 2666-8335

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 3
Artikkelnummer: 100014
Open Access

Klassifisering

Emneord

Sensorial properties • High moisture extrusion • Faba bean protein concentrate • Physicochemical properties • Meat analogues

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion

Bidragsytere

Cátia Saldanha do Carmo

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Svein Halvor Knutsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Giulia Sofia Malizia

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA

Dessev tzvetelin

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Dessev Tzvetelin
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Bulgaria

Alexia Geny

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Mat og helse ved NOFIMA
1 - 5 av 9 | Neste | Siste »