Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1894320
Sist endret:
23. mars 2021 15:09
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion
Cátia Saldanha do Carmo
Svein Halvor Knutsen
Giulia Sofia Malizia
Dessev Tzvetelin
Alexia Geny
Hanne Zobel
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
Future Foods
ISSN 2666-8335
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 3
Artikkelnummer: 100014
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.fufo.2021.100014
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2736136
Klassifisering
Klassifisering
Emneord
Sensorial properties • High moisture extrusion • Faba bean protein concentrate • Physicochemical properties • Meat analogues
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Meat analogues from a faba bean concentrate can be generated by high moisture extrusion
Bidragsytere
Bidragsytere
Cátia Saldanha do Carmo
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Svein Halvor Knutsen
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Giulia Sofia Malizia
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
Dessev tzvetelin
Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Dessev Tzvetelin
Forfatter
ved Bulgaria
Alexia Geny
Forfatter
ved Mat og helse ved NOFIMA
1
-
5
av
9
|
Neste
|
Siste »
Tilknyttede prosjekter
Tilknyttede prosjekter
Innovative and sustainable exploitation of plant proteins in future foods - FoodProFuture - 267858
Anne Kjersti Uhlen + 11 deltakere
Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
88 resultater
Avsluttet prosjekt
1
-
1
av
1