Cristin-resultat-ID: 1898893
Sist endret: 18. mars 2021, 09:20
Resultat
Fagartikkel
2021

Læremidler i mat og helse: Hva finnes og hvordan velge hva som skal brukes?

Bidragsytere:
  • Ingrid Laukeland Djupegot og
  • Eli Kristin Aadland

Tidsskrift

Mat og helse i skolen
ISSN 1890-3193
NVI-nivå 1

Om resultatet

Fagartikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 1
Sider: 17 - 21

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Læremidler i mat og helse: Hva finnes og hvordan velge hva som skal brukes?

Sammendrag

Sammenlignet med de fleste andre fag i skolen er mat- og helsefaget i en særstilling med tanke på undervisningsmateriell. Der de fleste andre fag har flere pensumbøker å velge mellom er utvalget av slike bøker på mat- og helsefronten mer begrenset. Samtidig finnes det en mengde gratis tilgjengelige digitale ressurser, men det kan være utfordrende å få en oversikt over hva som finnes og hva som bør brukes. I denne artikkelen vil vi ta for oss et utvalg læringsressurser til bruk i mat- og helsefaget, samt gi noen innspill til hvordan lærere i mat- og helsefaget kan gå frem når de skal velge hvilke ressurser de skal bruke.

Bidragsytere

Ingrid Laukeland Djupegot

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
Aktiv cristin-person

Eli Kristin Aadland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
1 - 2 av 2