Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1898893
Sist endret:
18. mars 2021, 09:20
Resultat
Fagartikkel
2021
Læremidler i mat og helse: Hva finnes og hvordan velge hva som skal brukes?
Ingrid Laukeland Djupegot
og
Eli Kristin Aadland
Tidsskrift
Tidsskrift
Mat og helse i skolen
ISSN 1890-3193
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Fagartikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 1
Sider: 17 - 21
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk
Tittel
Læremidler i mat og helse: Hva finnes og hvordan velge hva som skal brukes?
Sammendrag
Sammenlignet med de fleste andre fag i skolen er mat- og helsefaget i en særstilling med tanke på undervisningsmateriell. Der de fleste andre fag har flere pensumbøker å velge mellom er utvalget av slike bøker på mat- og helsefronten mer begrenset. Samtidig finnes det en mengde gratis tilgjengelige digitale ressurser, men det kan være utfordrende å få en oversikt over hva som finnes og hva som bør brukes. I denne artikkelen vil vi ta for oss et utvalg læringsressurser til bruk i mat- og helsefaget, samt gi noen innspill til hvordan lærere i mat- og helsefaget kan gå frem når de skal velge hvilke ressurser de skal bruke.
Vis
fullstendig beskrivelse
Bidragsytere
Bidragsytere
Ingrid Laukeland Djupegot
Forfatter
ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
Eli Kristin Aadland
Forfatter
ved Institutt for idrett, kosthald og naturfag ved Høgskulen på Vestlandet
1
-
2
av
2