Cristin-resultat-ID: 1903531
Sist endret: 23. mars 2022, 11:05
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Re-evaluation of polydextrose (E 1200) as a food additive

Bidragsytere:
  • Maged Younes
  • Gabriele Aquilina
  • Laurence Castle
  • Karl-Heinz Engel
  • Paul Fowler
  • Peter Fürst
  • mfl.

Tidsskrift

EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 19
Hefte: 1
Artikkelnummer: e06363
Open Access

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Re-evaluation of polydextrose (E 1200) as a food additive

Bidragsytere

Maged Younes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sveits
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Tyskland

Gabriele Aquilina

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Istituto Superiore di Sanità

Laurence Castle

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Storbritannia og Nord-Irland

Karl-Heinz Engel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Technische Universität München

Paul Fowler

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved University of Aberdeen
1 - 5 av 29 | Neste | Siste »