Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1903531
Sist endret:
23. mars 2022, 11:05
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Re-evaluation of polydextrose (E 1200) as a food additive
Maged Younes
Gabriele Aquilina
Laurence Castle
Karl-Heinz Engel
Paul Fowler
Peter Fürst
mfl.
Tidsskrift
Tidsskrift
EFSA Journal
ISSN 1831-4732
NVI-nivå 1
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 19
Hefte: 1
Artikkelnummer: e06363
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.2903/j.efsa.2021.6363
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2775089
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Re-evaluation of polydextrose (E 1200) as a food additive
Bidragsytere
Bidragsytere
Maged Younes
Forfatter
ved Sveits
Forfatter
ved Storbritannia og Nord-Irland
Forfatter
ved Tyskland
Gabriele Aquilina
Forfatter
ved Istituto Superiore di Sanità
Laurence Castle
Forfatter
ved Storbritannia og Nord-Irland
Karl-Heinz Engel
Forfatter
ved Technische Universität München
Paul Fowler
Forfatter
ved University of Aberdeen
1
-
5
av
29
|
Neste
|
Siste »