Cristin-resultat-ID: 1905076
Sist endret: 22. april 2021 11:27
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Potential use of naturally colored antioxidants in the food industry—A study of consumers' perception and acceptance

Bidragsytere:
  • Jéssica Bordim
  • Carla Cristina Lise
  • Caroline Marques
  • Tatiane Cadorin Oldoni
  • Paula Varela og
  • Marina Leite Mitterer‐Daltoé

Tidsskrift

Journal of sensory studies
ISSN 0887-8250
e-ISSN 1745-459X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Artikkelnummer: e12657

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Potential use of naturally colored antioxidants in the food industry—A study of consumers' perception and acceptance

Bidragsytere

Jéssica Bordim

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Brasil

Carla Cristina Lise

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Brasil

Caroline Marques

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Brasil

Tatiane Cadorin Oldoni

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Brasil

Paula Alejandra Varela-Tomasco

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Paula Varela
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »