Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1905799
Sist endret:
22. april 2021, 10:57
Resultat
Rapport
2021
Research & innovation for accelerating food system transformation - Operationalising FOOD 2030 through living labs
Chrissie Brierley
Jacqueline Broerse
Barbaros Corekoglu
Mads Dahl Gjefsen
Kris Kok
Laura Lucht
mfl.
Utgiver/serie
Utgiver/serie
Utgiver
Publications Office of the European Union
Om resultatet
Om resultatet
Rapport
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 56
ISBN: 978-92-76-25446-1
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-92-76-25446-1
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Research & innovation for accelerating food system transformation - Operationalising FOOD 2030 through living labs
Bidragsytere
Bidragsytere
Chrissie Brierley
Forfatter
Jacqueline Broerse
Forfatter
Redaktør
Barbaros Corekoglu
Forfatter
Mads Dahl Gjefsen
Forfatter
ved Arbeidsforskningsinstituttet AFI ved OsloMet - storbyuniversitetet
Kris Kok
Redaktør
1
-
5
av
17
|
Neste
|
Siste »