Cristin-resultat-ID: 1905799
Sist endret: 22. april 2021, 10:57
Resultat
Rapport
2021

Research & innovation for accelerating food system transformation - Operationalising FOOD 2030 through living labs

Bidragsytere:
  • Chrissie Brierley
  • Jacqueline Broerse
  • Barbaros Corekoglu
  • Mads Dahl Gjefsen
  • Kris Kok
  • Laura Lucht
  • mfl.

Utgiver/serie

Utgiver

Publications Office of the European Union

Om resultatet

Rapport
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 56
ISBN: 978-92-76-25446-1

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Research & innovation for accelerating food system transformation - Operationalising FOOD 2030 through living labs

Bidragsytere

Chrissie Brierley

  • Tilknyttet:
    Forfatter

Jacqueline Broerse

  • Tilknyttet:
    Forfatter
  • Tilknyttet:
    Redaktør

Barbaros Corekoglu

  • Tilknyttet:
    Forfatter
Aktiv cristin-person

Mads Dahl Gjefsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Arbeidsforskningsinstituttet AFI ved OsloMet - storbyuniversitetet

Kris Kok

  • Tilknyttet:
    Redaktør
1 - 5 av 17 | Neste | Siste »