Cristin-resultat-ID: 1912219
Sist endret: 27. mai 2021, 12:41
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Feeding concentrates with different protein sources to high-yielding, mid-lactation Norwegian Red cows: Effect on cheese ripening

Bidragsytere:
  • Martine Andrea Olsen
  • Stine Gregersen Vhile
  • Davide Porcellato
  • Alemayehu Kidane og
  • Siv Borghild Skeie

Tidsskrift

Journal of Dairy Science (JDS)
ISSN 0022-0302
e-ISSN 1525-3198
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 104
Hefte: 4
Sider: 4062 - 4073
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85100437619

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Feeding concentrates with different protein sources to high-yielding, mid-lactation Norwegian Red cows: Effect on cheese ripening

Bidragsytere

Martine Andrea Olsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Stine Gregersen Vhile

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Davide Porcellato

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Alemayehu Sagaye

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Alemayehu Kidane
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Siv Borghild Skeie

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 5