Cristin-resultat-ID: 1926981
Sist endret: 19. august 2021, 13:53
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere:
  • Jeleel Opeyemi Agboola
  • David Lapena Gomezs
  • Margareth Øverland
  • Magnus Øverlie Arntzen
  • Liv Torunn Mydland og
  • Jon Øvrum Hansen

Tidsskrift

Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2022
Volum: 546
Artikkelnummer: 737312
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85112549283

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)

Bidragsytere

Jeleel Opeyemi Agboola

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

David Lapena Gomezs

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Margareth Øverland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Aktiv cristin-person

Magnus Øverlie Arntzen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Liv Torunn Mydland

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »