Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1926981
Sist endret:
19. august 2021, 13:53
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021
Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)
Jeleel Opeyemi Agboola
David Lapena Gomezs
Margareth Øverland
Magnus Øverlie Arntzen
Liv Torunn Mydland
og
Jon Øvrum Hansen
Tidsskrift
Tidsskrift
Aquaculture
ISSN 0044-8486
e-ISSN 1873-5622
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Trykket: 2022
Volum: 546
Artikkelnummer: 737312
Open Access
Lenker
Lenker
original online (doi)
https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2021.737312
Institusjonsarkiv
hdl.handle.net/11250/2771197
Importkilder
Importkilder
Scopus-ID: 2-s2.0-85112549283
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
Yeast as a novel protein source - Effect of species and autolysis on protein and amino acid digestibility in Atlantic salmon (Salmo salar)
Bidragsytere
Bidragsytere
Jeleel Opeyemi Agboola
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
David Lapena Gomezs
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Margareth Øverland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Magnus Øverlie Arntzen
Forfatter
ved Kjemi, bioteknologi og matvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Liv Torunn Mydland
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
1
-
5
av
6
|
Neste
|
Siste »