Cristin-resultat-ID: 1928199
Sist endret: 24. september 2021, 14:11
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Red and blue light treatments of ripening bilberry fruits reveal differences in signalling through abscisic acid-regulated anthocyanin biosynthesis

Bidragsytere:
  • Amos Samkumar
  • Dan Jones
  • Katja Karppinen
  • Andrew P. Dare
  • Nina Sipari
  • Richard V. Espley
  • mfl.

Tidsskrift

Plant, Cell and Environment
ISSN 0140-7791
e-ISSN 1365-3040
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 44
Sider: 3227 - 3245
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85112325483

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Red and blue light treatments of ripening bilberry fruits reveal differences in signalling through abscisic acid-regulated anthocyanin biosynthesis

Bidragsytere

Amos Samkumar Rajan Premkumar

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Amos Samkumar
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for arktisk og marin biologi ved UiT Norges arktiske universitet

Dan Jones

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved New Zealand

Katja Karppinen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for arktisk og marin biologi ved UiT Norges arktiske universitet

Andrew P. Dare

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved New Zealand

Nina Sipari

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Helsingin yliopisto / Helsingfors universitet
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »