Cristin-resultat-ID: 1928557
Sist endret: 5. januar 2022, 10:24
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Reduction in flavor-intense components in fish protein hydrolysates by membrane filtration

Bidragsytere:
  • Silje Steinsholm
  • Åge Oterhals
  • Lars Thoresen
  • Jarl Underhaug
  • Katerina Kousoulaki og
  • Tone Aspevik

Tidsskrift

Journal of Food Science
ISSN 0022-1147
e-ISSN 1750-3841
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 86
Sider: 3855
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85111926367

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Reduction in flavor-intense components in fish protein hydrolysates by membrane filtration

Bidragsytere

Silje Steinsholm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Åge Oterhals

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Lars Thoresen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
Aktiv cristin-person

Jarl Underhaug

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Kjemisk institutt ved Universitetet i Bergen

Katerina Kousoulaki

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »