Cristin-resultat-ID: 1930117
Sist endret: 14. september 2021, 11:15
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

A Novel Concept for Sustainable Food Production Utilizing Low Temperature Industrial Surplus Heat

Bidragsytere:
  • Adriana Reyes Lua
  • Julian Straus
  • Vidar T. Skjervold
  • Goran Durakovic og
  • Tom Ståle Nordtvedt

Tidsskrift

Sustainability
ISSN 2071-1050
e-ISSN 2071-1050
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 13
Hefte: 17
Artikkelnummer: 9786
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85114182253

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

A Novel Concept for Sustainable Food Production Utilizing Low Temperature Industrial Surplus Heat

Bidragsytere

Adriana Reyes Lua

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Gassteknologi ved SINTEF Energi AS

Julian Straus

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Gassteknologi ved SINTEF Energi AS

Vidar T. Skjervold

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Gassteknologi ved SINTEF Energi AS

Goran Durakovic

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Gassteknologi ved SINTEF Energi AS

Tom Ståle Nordtvedt

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fiskeri og ny biomarin industri ved SINTEF Ocean
1 - 5 av 5