Cristin-resultat-ID: 1940498
Sist endret: 29. september 2021, 13:04
Resultat
Faglig foredrag
2020

Hvordan kan mangfold i forbruk, distribusjon og produksjon av mat bidra til mer bærekraftige matsystemer?

Bidragsytere:
  • Gunnar Vittersø

Presentasjon

Navn på arrangementet: Oppstartsmøte for Digifoodprosjektet
Sted: Gjestestuene Norsk Folkemuseum
Dato fra: 15. oktober 2020
Dato til: 15. oktober 2020

Arrangør:

Arrangørnavn: Universitetet i Sør-øst Norge

Om resultatet

Faglig foredrag
Publiseringsår: 2020

Klassifisering

Emneord

Matsystemer • Bærekraftig forbruk • Økologisk mat • Matforsyning

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Hvordan kan mangfold i forbruk, distribusjon og produksjon av mat bidra til mer bærekraftige matsystemer?

Bidragsytere

Gunnar Vittersø

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Forbruksforskningsinstituttet SIFO ved OsloMet - storbyuniversitetet
1 - 1 av 1