Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1942332
Sist endret:
1. oktober 2021, 15:07
Resultat
Kronikk
2021
Hvordan kan vi vite om vi spiser bærekraftig mat?
Hanne Fjerdingby Olsen
Daniel Bieniek
og
Ellen Kathrine Ulleberg
Tidsskrift
Tidsskrift
Forskersonen.no
Om resultatet
Om resultatet
Kronikk
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Klassifisering
Klassifisering
Vitenskapsdisipliner
Landbruksfag
Beskrivelse
Beskrivelse
Norsk, bokmål
Tittel
Hvordan kan vi vite om vi spiser bærekraftig mat?
Bidragsytere
Bidragsytere
Hanne Fjerdingby Olsen
Forfatter
ved Institutt for husdyr- og akvakulturvitenskap ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet
Daniel Bieniek
Forfatter
Ellen Kathrine Ulleberg
Forfatter
1
-
3
av
3