Cristin-resultat-ID: 1944074
Sist endret: 27. oktober 2021, 11:39
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2021

The use of soluble gas stabilization technology on food – A review

Bidragsytere:
  • Sara Esmaeilian
  • Bjørn Tore Rotabakk
  • Jørgen Lerfall
  • Anita Nordeng Jakobsen
  • Nanna Louise Abel
  • Morten Sivertsvik
  • mfl.

Tidsskrift

Trends in Food Science & Technology
ISSN 0924-2244
e-ISSN 1879-3053
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2021
Publisert online: 2021
Volum: 118
Sider: 154 - 166
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85116451209

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

The use of soluble gas stabilization technology on food – A review

Bidragsytere

Sara Esmaeilian

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for maskinteknikk og produksjon ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Bjørn Tore Rotabakk

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Jørgen Lerfall

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Anita Nordeng Jakobsen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet

Nanna Louise Abel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 5 av 7 | Neste | Siste »