Cristin-resultat-ID: 1957769
Sist endret: 14. desember 2021, 21:42
Resultat
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
2021

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals

Bidragsytere:
  • Arve Hansen og
  • Karen Lykke Syse

Utgiver/serie

Utgiver

Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Publiseringsår: 2021
Antall sider: 224
ISBN: 978-1-5381-4265-3

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals

Bidragsytere

Arve Hansen

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo

Karen Lykke Syse

  • Tilknyttet:
    Redaktør
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
1 - 2 av 2

Kapitler/Artikler Kapitler/Artikler

Meat we don’t greet: How ‘sausages’ can save pigs or how effacing livestock makes room for emancipation.

Efstathiou, Sophia. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. NTNUVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

New Meat Engagements: Cultures, Geographies, Economies.

Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Eating a Capitalist Transformation: Economic Development, Culinary Hybridization, and Changing Meat Cultures In Vietnam.

Hansen, Arve. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

New Geographies of Global Meatification: The BRICS in the Industrial Meat Complex.

Hansen, Arve; Jakobsen, Jostein; Wethal, Ulrikke Bryn. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel

Ritual Loss of Life and Loss of Living Rituals: On Judicialization of Slaughter and Denial of Animal Death.

Syse, Karen Lykke; Bjørkdahl, Kristian. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
1 - 5 av 8 | Neste | Siste »