Cristin-resultat-ID: 1957778
Sist endret: 5. februar 2022, 17:03
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

Meat we don’t greet: How ‘sausages’ can save pigs or how effacing livestock makes room for emancipation

Bidragsytere:
  • Sophia Efstathiou

Bok

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Utgiver

Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 102 - 112
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Filosofi og idéhistorie
- Fagområde: Humaniora

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Meat we don’t greet: How ‘sausages’ can save pigs or how effacing livestock makes room for emancipation

Bidragsytere

Aktiv cristin-person

Sophia Efstathiou

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals.

Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1