Cristin-resultat-ID: 1962370
Sist endret: 10. januar 2022, 12:55
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
2021

Microbiological food safety of seaweeds

Bidragsytere:
  • Trond Løvdal
  • Bjørn Tore Lunestad
  • Mette Myrmel
  • Jan Thomas Rosnes og
  • Dagbjørn Skipnes

Tidsskrift

Foods
ISSN 2304-8158
e-ISSN 2304-8158
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publiseringsår: 2021
Volum: 10
Hefte: 11
Artikkelnummer: 2719
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85119038698

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Microbiological food safety of seaweeds

Bidragsytere

Trond Karsten Løvdal

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Trond Løvdal
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Bjørn Tore Lunestad

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Fremmed- og smittestoff ved Havforskningsinstituttet

Mette Myrmel

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Institutt for parakliniske fag ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet

Jan Thomas Rosnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA

Dagbjørn Skipnes

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Prosessteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 5