Cristin-resultat-ID: 1963116
Sist endret: 2. desember 2021, 09:08
Resultat
Intervju
2021

Delikatessene kongekrabbe og snøkrabbe skal gjøre Svalbard til verdens nordligste kulinariske matdestinasjon

Bidragsytere:
  • Grete Elisabeth Lorentzen

Om resultatet

Intervju
Publiseringsår: 2021
Sted: matindustrien.no
Type: Internett
Dato: 13. oktober 2021

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Delikatessene kongekrabbe og snøkrabbe skal gjøre Svalbard til verdens nordligste kulinariske matdestinasjon

Sammendrag

– Visjonen er at «Krabbe fra Svalbard» skal bli et kulinarisk begrep på samme måte som «Lobster from Maine».

Bidragsytere

Grete Elisabeth Lorentzen

  • Tilknyttet:
    Intervjuobjekt
    ved Sjømatindustri ved NOFIMA
1 - 1 av 1