Cristin-resultat-ID: 1967889
Sist endret: 10. januar 2022, 13:29
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig artikkel
2021

Nutritional and Sensory Properties of Protein Hydrolysates Based on Salmon (Salmo salar), Mackerel (Scomber scombrus), and Herring (Clupea harengus) Heads and Backbones

Bidragsytere:
  • Tone Aspevik
  • Silje Steinsholm
  • Birthe Vang
  • Mats Carlehög
  • Jan-Arne Arnesen og
  • Katerina Kousoulaki

Tidsskrift

Frontiers in Nutrition
ISSN 2296-861X
e-ISSN 2296-861X
NVI-nivå 1

Om resultatet

Vitenskapelig artikkel
Publiseringsår: 2021
Volum: 8
Sider: 1 - 11
Artikkelnummer: 695151
Open Access

Importkilder

Scopus-ID: 2-s2.0-85121877803

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Nutritional and Sensory Properties of Protein Hydrolysates Based on Salmon (Salmo salar), Mackerel (Scomber scombrus), and Herring (Clupea harengus) Heads and Backbones

Bidragsytere

Tone Aspevik

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Silje Steinsholm

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Ernæring og fôrteknologi ved NOFIMA

Birthe Vang

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin bioteknologi ved NOFIMA

Mats Carlehög

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Sensorikk, forbruker og innovasjon ved NOFIMA

Jan Arne Arnesen

Bidragsyterens navn vises på dette resultatet som Jan-Arne Arnesen
  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Marin bioteknologi ved NOFIMA
1 - 5 av 6 | Neste | Siste »