Info
Meny
English
Logg inn
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Søk etter prosjekter, resultater og personer
Historikk
Cristin-resultat-ID:
1968091
Sist endret:
14. desember 2021, 09:53
NVI-rapporteringsår:
2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021
New Meat Engagements: Cultures, Geographies, Economies
Arve Hansen
og
Karen Lykke Syse
Bok
Bok
Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals
ISBN:
978-1-5381-4265-3
Utgiver
Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2
Finn i kanalregisteret
Om resultatet
Om resultatet
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 1 - 16
ISBN:
978-1-5381-4265-3
Lenker
Lenker
ORIA
Søk i ORIA med 978-1-5381-4265-3
Klassifisering
Klassifisering
Fagfelt (NPI)
Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap
Beskrivelse
Beskrivelse
Engelsk
Tittel
New Meat Engagements: Cultures, Geographies, Economies
Bidragsytere
Bidragsytere
Arve Hansen
Forfatter
ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
Karen Lykke Syse
Forfatter
ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
1
-
2
av
2
Resultatet er en del av
Resultatet er en del av
Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals.
Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIO
Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
1
-
1
av
1