Cristin-resultat-ID: 1968091
Sist endret: 14. desember 2021, 09:53
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

New Meat Engagements: Cultures, Geographies, Economies

Bidragsytere:
  • Arve Hansen og
  • Karen Lykke Syse

Bok

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Utgiver

Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 1 - 16
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Tverrfaglig samfunnsforskning
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

New Meat Engagements: Cultures, Geographies, Economies

Bidragsytere

Arve Hansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo

Karen Lykke Syse

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
1 - 2 av 2

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals.

Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1