Cristin-resultat-ID: 1968092
Sist endret: 5. januar 2022, 21:12
NVI-rapporteringsår: 2021
Resultat
Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
2021

Eating a Capitalist Transformation: Economic Development, Culinary Hybridization, and Changing Meat Cultures In Vietnam

Bidragsytere:
  • Arve Hansen

Bok

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Utgiver

Rowman & Littlefield Publishers
NVI-nivå 2

Om resultatet

Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publiseringsår: 2021
Sider: 99 - 120
ISBN:
  • 978-1-5381-4265-3

Klassifisering

Fagfelt (NPI)

Fagfelt: Geografi
- Fagområde: Samfunnsvitenskap

Beskrivelse Beskrivelse

Tittel

Eating a Capitalist Transformation: Economic Development, Culinary Hybridization, and Changing Meat Cultures In Vietnam

Bidragsytere

Arve Hansen

  • Tilknyttet:
    Forfatter
    ved Senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo
1 - 1 av 1

Resultatet er en del av Resultatet er en del av

Changing Meat Cultures: Food Practices, Global Capitalism, and the Consumption of Animals.

Hansen, Arve; Syse, Karen Lykke. 2021, Rowman & Littlefield Publishers. UIOVitenskapelig antologi/Konferanseserie
1 - 1 av 1